Site-ul shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro) este operat de societatea Relife Wellness, cu sediul in intrarea Temisana nr. 5, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6866/1993.
 
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
 
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe shoptotuldespremame.ro, va primi comunicari comerciale din partea shoptotuldespremame.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand
optiunea corespunzatoare.
 
Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. shoptotuldespremame.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte. 
 
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, shoptotuldespremame.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
 
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe shoptotuldespremame.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
 
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a shoptotuldespremame.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre shoptotuldespremame.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
 
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Relife Wellness.
 
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.
 
shoptotuldespremame.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe shoptotuldespremame.ro pentru niciun fel de prejudiciu. 
 
Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www. shoptotuldespremame.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 
3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
 
Inregistrarea ca Utilizator
 
Pentru crearea unui cont pe site-ul shoptotuldespremame.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. shoptotuldespremame.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro) in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clientii;

– Prelucrarea comenzilor;

– Participarea la concursuri, promotii;

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro) si a tertilor cu care shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar shop.totuldespremame.ro (shop.totuldespremame.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email shop@totuldespremame.ro.